Kurs i spänningsstabilitet och spänningskollaps

Upptäck en spännande kurs om Spänningsstabilitet och spänningskollaps, som presenteras i samarbete med Chalmers och Högskolan Väst. Mellan den 3-5 juni kommer våra erfarna medarbetare Evert Agneholm och Lena Max, tillsammans med Daniel Karlsson och Massimo Bongiorno från Chalmers, att guida dig genom en djupdykning i kraftsystemets stabilitet i ljuset av den pågående energiomställningen.


Kursen fokuserar på att förstå kraftsystemets stabilitet i samband med den pågående energiomställningen. Deltagare kommer att erbjudas föreläsningar, laboratoriedemonstrationer, PSS/E-beräkningar, simuleringar och hemuppgifter. Dessutom kommer det att hållas ett avslutande seminarium på hösten där deltagarna kan presentera och diskutera sina uppgifter och lösningar. Utöver det akademiska innehållet kommer det även att finnas sociala aktiviteter på kvällarna, vilket ger deltagarna möjlighet att nätverka och utforska Göteborg.


Njut av en både intellektuell och social atmosfär med möjligheter till nätverkande och att utforska Göteborg. För ytterligare information och för att säkra din plats på kursen, tveka inte att kontakta Evert Agneholm på ea@protrol.se. Glöm inte att redan nu boka in datumen i din kalender och missa inte denna unika möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom elkraft och energiomställning.